Nieuws

Kijk of het verstandig is zelf extra pensioen te regelen

U denkt wellicht: ‘zelf iets regelen, is mijn pensioen dan niet hoog genoeg?’ Misschien wel, dat weten wij natuurlijk niet. Bovendien: wat de één genoeg vindt, is voor de ander (veel) te weinig. ‘Genoeg’ is dus heel persoonlijk.

Daarom is het goed om eenmaal per jaar te kijken hoeveel pensioen u hebt opgebouwd. U ontvangt elk jaar een overzicht van ons fonds, het UPO. Maar daar hoeft u niet op te wachten. U kunt op elk moment zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel u nog gaat opbouwen. Dat ziet u allemaal in Mijn Pensioencijfers. U logt heel gemakkelijk in met uw DigiD.

En, is het genoeg? Dan is het niet nodig om zelf extra pensioen te regelen. Al kan het natuurlijk geen kwaad om later meer geld te hebben. Zeker nu de prijzen enorm aan het stijgen zijn.

Verwacht u dat uw pensioen straks níet genoeg is om prettig te blijven leven? Dan is het wél een goed idee om zelf extra pensioen te regelen. Dat kan onder bepaalde voorwaarden bij ons fonds. Op een speciale pagina vindt u alle informatie over het regelen van extra pensioen. Maar u kunt het ook helemaal zelf regelen, eventueel in overleg met een financieel adviseur.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.