Nieuws

Zo staat uw pensioen ervoor!

Bouwt u nog pensioen op bij het PNB? Dan valt deze week uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) in de bus.

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) geeft een overzicht van het pensioen dat u bij het PNB hebt opgebouwd en welk pensioen u van het ons fonds kunt verwachten. In dit overzicht staat ook wat uw eventuele partner en/of kinderen ontvangen als u zou overlijden.

Deze gegevens waren op 1 januari 2021 bij ons bekend

Om een goed beeld te krijgen van uw pensioen kunt u het overzicht doornemen en uw persoonlijke gegevens controleren. Klopt er iets niet? Geef ons dat dan door!

Net als vorig jaar ziet u uw verwacht pensioen in drie bedragen. Het zijn schattingen van de hoogte van uw pensioen als de economische situatie gelijk blijft, of als het langere tijd mee- of tegenzit. Op deze pagina vindt u meer informatie.

Totaaloverzicht van uw pensioen

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl kunt u uw totale pensioen zien bij al uw pensioenfondsen of verzekeraars, inclusief uw AOW.

U vindt uw UPO in Mijn Pensioencijfers

Als wij uw e-mailadres hebben, krijgt u daarvan een bericht per e-mail. Hebt u gekozen voor communicatie per post? Dan krijgt u het overzicht in de brievenbus. Ook u kunt uw e-mailadres doorgeven via Mijn Pensioencijfers. Dan krijgt u het een volgende keer ook digitaal. Dat is beter voor het milieu en het bespaart kosten.

Lees de veelgestelde vragen

Hebt u andere een vraag? Zoek dan contact met onze medewerkers. Ze helpen u graag.